Justice League

  • 29. Nov '17
  • 2 minúty
  • 11220
  • 4

Trailer k filmu Justice League je nabitý akčnými scénami. Aj toho, kto nie je fanúšikom DC comics, silno pozýva do kina.

Réžia: Zack Snyder

Scenár: Chris Terrio, Joss Whedon

Hrajú: Ben Affleck, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Jeremz Irons, Amz Adams, Henry Cavill, Jesse Eisenberg, Ray Fisher, J.K. Simons, Amber Heard, Robin Wright, Diane Lane, Connie Nielsen

Trailer k filmu Justice League je nabitý akčnými scénami. Aj toho, kto nie je fanúšikom DC comics, silno pozýva do kina. Ako trailer prezrádza, celý svet smúti za Supermanom. Túto situáciu využíva mimozemský zloduch Steppenwolf, ktorý prichádza na Zem s cieľom zničiť ju. To núti svedomie si spytujúceho Batmana (Ben Affleck) poskladať tím, s ktorým hroziacu skazu môžu zastaviť.

Nie som najväčším fanúšikom filmov o superhrdinoch, no nechal som sa presvedčiť. Do kina som však išiel bez veľkých očakávaní. Moje rozhodnutie bolo jasné. Nájsť vo filme to najlepšie a vychutnať si to v kine.

Samotný film bol plný počítačových scén, čo pre ľudí, ktorí majú senzitívne oko na CGI efekty, nebol najväčší zážitok, možno skôr sklamanie, keďže sa píše rok 2017. Aj v deji by sa dalo nájsť pár trhlín. No bez ohľadu na to, či film bol, alebo nebol dokonalým dielom, tvorcovia poukázali na silu a jednotu ľudí, ktorí si navzájom pomáhajú.

Pri sledovaní filmu vidíme, že pre daných superhrdinov nie je jednoduché spolupracovať. Síce nie každý z nich sa už dočkal svojho samotného filmu, no tvorcovia poukazujú na to, že doteraz každý z nich fungoval a zachraňoval svet sám. Teraz je ale dôležité spojiť sily, čo vyžaduje značnú pokoru. Každý z nich je výnimočný v inej oblasti, ale aby porazili Steppenwolfa, musia spolupracovať.

Pokiaľ neočakávaš dej ako zo Schindlerovho zoznamu a efekty ako pri Star Wars a chceš si spríjemniť svoj deň návštevou v kine, tak Justice League je určite film, ktorý spadá do tejto kategórie. Pokiaľ sú tvoje nároky vyššie, asi budeš odchádzať z kina trošku sklamaný.

Mojou radou je, aby si sa snažil vidieť v tomto filme to dobré a zároveň si vzal niečo užitočné do života.

Otázky na zamyslenie:
Máš v svojom okolí ľudí, ktorí ti pomôžu keď sa dostaneš do nejakého problému?

Sú pre teba priatelia dôležití?

Vieš sa znížiť, pokoriť, myslieť menej na seba, keď ide o spoločnú vec?

Čo môžeš robiť pre to, aby si mal okolo seba dobrých priateľov a ty sám si dobrým priateľom bol?

Dávid Šmilňák 2017. SLOVENSKÉ EVANJELIZAČNÉ STREDISKO.

3,6/5 (5 hlasov)

Stránka chcemviac.com je zadarmo. Ak sa Vám náš obsah páči, podporte nás. Pribudne viac dobrého obsahu. Ďakujeme.

Chcem podporiť

Ak máte záujem o pravidelné novinky z nášho webu, dajte nám svoju e-mailovú adresu, a my vám ich s radosťou každý týždeň pošleme.

Kliknutím na tlačidlo „Odoberať novinky“ vyjadrujete svoj súhlas so spracovaním osobných údajov.