Štyri veci, ktoré ti pomôžu k lepšiemu roku 2020

Photo by Tirachard Kumtanom from Pexels, https://www.pexels.com/photo/white-notes-beside-a-pencil-on-brown-wooden-surface-733854/

  • 2. Jan '20
  • 57 sekúnd
  • 1939
  • 23

  1. Zastav sa a prehodnoť minulý rok. Čo bolo dobré? Čo nevyšlo? Niektorí hovoria, že skúsenosťami rastieme. Ale v skutočnosti rastieme len vtedy, keď sa nad svojimi skúsenosťami pozastavíme, keď ich vyhodnotíme a popremýšľame o nich. Prečo bolo to zlé — zlé? A to dobré — dobré? Vieš to?
  2. Daj si cieľ, že budeš v novom roku rásť. Keď rok preletí, budeš o rok starší. Ale budeš aj o rok lepší? V ktorých oblastiach života potrebuješ rásť? Zadefinuj si ich a začni na tom pracovať. Premysli si a priprav plán svojho rozvoja. Ľudia, ktorí vedú iných, ktorí sú inšpiráciou, sú tí, ktorí rastú. 
  3. Obklop sa ľuďmi, ktorí ťa potiahnu hore. V skutočnosti odrážame svoje okolie, viac než si to chceme pripustiť. To, kým si obklopený, do veľkej miery určuje, kto si. Obklop sa ľuďmi, ktorí ti chcú dobre a od ktorých sa máš čo učiť. Biblia hovorí, že kto chce byť múdry, nech chodí s múdrymi. Dohodni si stretnutia. Zapoj sa do zmysluplných skupín. Je to jednoduchý spôsob, ako rásť. 
  4. Zostaň pokorný. Nie všetko máme vo svojich rukách. Disciplinovane na sebe pracuj, ale vedz, že život je väčší než naše plány. Trpezlivo príjmi, čo život prinesie, a poctivo kráčaj ďalej. Život nie je šprint. Život je maratón. 

18.1. ORGANIZUJEME TRÉNING ODOLNÝ ŽIVOT. VIAC INFO NÁJDEŠ NA: TRENING.EVS.SK

TRÉNING JE ZALOŽENÝ NA MATERIÁLOCH PARTNERSKEJ ORGANIZÁCIE XPAND. VIAC INFO NÁJDEŠ NA: XPAND.EU

4,6/5 (31 hlasov)

Stránka chcemviac.com je zadarmo. Ak sa Vám náš obsah páči, podporte nás. Pribudne viac dobrého obsahu. Ďakujeme.

Chcem podporiť

Ak máte záujem o pravidelné novinky z nášho webu, dajte nám svoju e-mailovú adresu, a my vám ich s radosťou každý týždeň pošleme.

Kliknutím na tlačidlo „Odoberať novinky“ vyjadrujete svoj súhlas so spracovaním osobných údajov.